Prodaj oblačila

 

Imate v omari ženska ali otroška rabljena ali nova oblačila, ki jih ne nosite, vam niso več prav ali pa so bila preprosto zgrešen nakup?  

Bi želeli, da imajo vaša rabljena oblačila možnost ponovne uporabe in ne romajo v smeti? 

Bi želeli, da se vam nekaj €, ki ste jih odšteli povrne nazaj v vašo denarnico? 

 Potem smo za vas pravi naslov!

 

 

OTROŠKA OBLAČILA - rabljena otroška oblačila in dodatki za otroke od 0 - 5 let (velikost 50 do 122) 

 

MOJA TVOJA BOLHA - želite prodati razne dodatke za gospodinjstvo, osebno nego ali dom na splošno?

 

Spodaj vpišite svoje podatke in prejeli boste vsa navodila - KAKO PRODATI SVOJA RABLJENA ŽENSKA OBLAČILA, RABLJENO OBUTEV, RABLJENE DODATKE, OTROŠKA OBLAČILA, OTROŠKE DODATKE in vse kar najdemo v našem domu. :)

 

 

POZOR !

 

Oblačil ne nosite, dokler ne dobite nadaljnih navodil za sprejem blaga, sicer bomo oblačila zavrnili. Če samo napišete poljubni datum in uro, ki vam ustreza ne pomenim da je to vaš končni termin. Navodila prejmete takoj, ko se sprostijo termini. 

Trenutni čakalni rok je 2 meseca. 

 

 

Želite preskočiti čakalno vrsto?

Naročite se na VIP MTO LISTO, kjer boste na vrsti v roku 1 tedna.

Rezervirajte svoj termin

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov mojatvojaomara.si bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.

© 2024 - Vse pravice pridržane.     |     Produkcija: 2digital spletne rešitve   |   Splošni pogoji   |   Opis   |   Kontakti