Prodaj oblačila

Rezervirajte svoj termin


Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov mojatvojaomara.si bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.

Poteka sprejem POMLADNE KOLEKCIJE.

TERMIN SE IZBIRA V OKVIRU NAŠEGA DELOVNEGA ČASA.

V KOLIKOR V ROKU 2 DNI NE POTRDITE TERMINA, JE TERMIN ZAVRŽEN. 

 

Hopla! Po čiščenju omare ste našli ogromno rabljenih, nošenih oblačil, ki jih več ne nosite, vam niso več všeč in se sprašujete zakaj jih sploh še imate.

"Joj zakaj sem to sploh kupila... Poglej, tole sem imela samo 1x.. Ah, tole mi pa res ni več všeč.."

Prišli ste na pravi naslov. Prodaja in odkup: rabljena oblačila, nošena oblačila, second hand oblačila, rabljena obutev, nošena obutev, second hand obutev ... 

Mogoče ste se že kdaj lotili prodaje in obupali nad raznoraznimi dogovori s fizičnimi osebami. Problemi s ceno oz "cenkanje" , milijon dodatnih informacij na koncu pa jih oblačilo sploh ne zanima, čakanje na nakazilo, neprevzeti paketi, dodatni stroški, niste prejeli, kar ste naročili, oblačilo ima napako za katero niste vedeli, pa se nimate kam obrniti, pomanjkanje časa in energije ...  in še in še bi lahko naštevali! NIČ SKRBETI, ZATO SMO TUKAJ MI :)

 

 

Naša trgovina v BTC-ju (Hala 5, za Mullerjem).

ZAKAJ IZBRATI NAS: 

 • vso delo naredimo mi
 • nobenih dogovorov s fizičnimi osebami
 • nobenega neprevzetega paketa in stroška brez povračila
 • nobenega čakanja na plačilo
 • brez vidnih osebnih podatkov - fizična oseba ne ve, od koga je kupila oblačilo
 • VARNA PRODAJA
 • ZASLUŽEK

 

PRODAJA V TRGOVINI - rabljena oblačila Ljubljana

Vsa rabljena oblačila, rabljeno obutev in rabljene dodatke (ki izgledajo kot novi, ohranjenost 10/10, nepoškodovano in brez napak) lahko prinesete v našo trgovino, ki se nahaja v BTC-ju v Ljubljani. Predhodno si rezervirajte termin (klik zgoraj "rezerviraj termin) ter počakajte na odgovor oziroma odobritev. Blaga prej ne nosite saj ne bo sprejeto. 

Popišemo kaj ste prinesli in se dogovorimo za ceno. Ne sprejemamo otroških in moških oblačil.  Vaša rabljena oblačila poslikamo na lutkah in jih objavimo na spletni strani.

Kadarkoli se lahko odločite, da rabljenih oblačil ne boste več prodajali in jih želite prevzeti nazaj. Rabljena oblačila bodo vrnjena v enakem stanju, kot smo jih prevzeli. 

PREDNOST: obstaja večja možnost prodaje rabljenih oblačil in obutve, saj določeni ljudje še vedno raje kupijo "osebno", kot preko spleta.

 • Plašč Stradivarius

  bež, prehodno, M, stradivarius

  10,00€

  Več o izdelku
 • Jopa s krznenim ovratnikom

  jopa, krznen ovratnik, pletena jopa, M, rjava, Silvialn Heach

  6,00€

  Več o izdelku
 • Pulover Mango

  Mango, pleteno, M, siva, zimsko

  24,00€

  Več o izdelku
 • nikoli nošeno

  Pleten pulover H&M

  novo, siv, pleten, pulover, XS/S, S, akril, H&M

  8,00€

  Več o izdelku
 • nikoli nošeno

  Tosca blu škornji

  novo, Tosca blu, 39

  99,00€ 60,00€

  Več o izdelku